Menu
 • viatge extra-ordinari

   

   

  EXPOSICIÓ VIATGE EXTRA-ORDINARI 

  Ens plau convidar-vos a la inauguració de l’exposició “Viatge extra-ordinari”, una proposta del Bòlit, Centre d’Art Contemporani.

  La inauguració tindrà lloc el proper dijous 21 de març a les 18 h al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar (Rambla de la Llibertat, 1) i a les 19.30 h al Bòlit_StNicolau (Pl. Sta. Llúcia, 1).

  A més d’aquests espais, l’exposició també té seu a cinc hotels de Girona: Hotel AC Palau de Bellavista, Hotel Ciutat de Girona, Hotel Gran Ultònia, Hotel Nord 1901 i Hotel Peninsular. El dissabte 23 de març a les 12 h es realitzarà una visita guiada a les exposicions dels hotels comentada per l’equip comissarial de l’exposició i els artistes que hi exposen: Roser Bover, Rosa Brugat, Pep Camps, Jordi Isern i Llorenç Ugas.

  En el marc de l’exposició es desplegarà  un programa d’activitats, jornades sobre turisme, visites guiades, nous itineraris creatius i activitats educatives.

  L’exposició i les activitats proposen una reflexió a l’entorn del turisme i la cultura, provocant una confrontació entre el turisme de masses i el viatge entès com a experiència creativa i de coneixement. Dues visions que representen els punts de tensió i de confluència entre turisme i cultura, una proposta que aposta per la creativitat dels dos camps.
   

  Us hi esperem!

  http://www.gimmic.net/email/logos-ok.gif


  ---------------------------------------- 
  Bòlit 
  Centre d'Art Contemporani. Girona 
  ---------------------------------------- 
  Pujada de la Mercè 12 17004 Girona 
  Tel. 972 427 627 / 972 223 305 
  www.bolit.cat 
  ---------------------------------------- 
  Imatge en línia 1Imatge en línia 2

© Manolo Sierra. Para uso de imágenes, contacte conmigo.